cagdas80 PROFESSİONAL
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 30 Nerden : Evden Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/10/08
+rep sistemi Başarı Puanı: (999/30) Güçlülük: (999/20) Aktiflik: (999/100)
| Konu: SensizLik Çok Acıtan ßir Gerçekmiş :( C.tesi Ekim 25, 2008 6:29 pm | |
| [tr valign="top"][td class=alt1 id=td_post_21352318 style="BORDER-RIGHT: rgb(209,209,225) 1px solid"] Ne varsa aldın içimde. Her şeyimi. Anlam dediklerim. Hayat dediklerim. İçinde sen olmayan her şeyimi verdim ben sana. Sadece sen kaldın içimde. Sadece seni sakladım. Senden sadece seni aldım. Gerisi hiçti. Boştu. Senden baskası yokluktu. Canımi bile verdim. Bir canan kaldı icçmde sen diye. Her şeydin işte. Nefestin, suydun, güneş, yağmur, rüzgar, bazen firtına, deniz, gökyüzü, kuş, çiçek, gecem bile sendin. Gidene kadar görmedigim.Sonra gittin sen. Canan’ımı aldın da gittin. Yerine seni koyduğum her şeyim yoktu. Her şeyimi sen yapmıştım. Aldın gittin. Hiçbir şey gibi kaldım. Kimsesiz. Hayatsız. Anlamsiz. Nefessiz kaldım. Damarlarımdan sensizlik aktı içimin her yanına. Sensizlik damladı gözlerimden. Sözlerime düşmüs varlığınla konuşurdum oysa. “seni seviyorum”ları söylerdim senin dilinle sana. Şimdi konuşamıyorum. Dilim damagım kurudu sensizlikten. Her yer sahra çölü artik. Fırtınalar görmüyorum artık. Belki bir sabah yeli. İçimin ruzgarlarının yanında.Yalnız mıydım? Yoksa sensiz mi? İkiside değilim. Ben sendeydim sen bana gelirken. Senden önce yalnızdım. Sen geldin bana. Ben gittim. Şimdi sen gittin ben artık hiç’im. Ölemedim bile. Kendimsizliğimi sığdıracak bir mezar bile bulamıyorum senden arta kalan.Yazılacak bir şeyi olmayan günlük gibiyim. Sadece nefes alır numarası yapan boş bir beden ve senden sonrasının ne olduğunu bulamayan. İstasyon çaresizliklerine gömülmüş. Gelmeyecek yolcunun aptalca hevesinde bir kalp. Gittiğinde de kimseyi bulamayacak olan.Yeni mi gelmiştim buraya. Yoksa çok önceden beri buralarda mıydım? Kimim vardı? Uykusuzluğum nedendi? Yalnız doğmuştum onu biliyorum ama sensiz doğmamıştım. Şimdi sensiz mi ölecektim. Yoksa ölmeyi bile beceremeyecek miydim? Yasamak istemeyen korkar mıydı ölümden? Korkarmış. Ruyada da olsa bir daha görememek yüzünden.Anlatiımazmış ne oldugunu bir türlü anlamadığım sensizlik. Kötümüydü gidişin? Ardından ne olduğunu anlayamamakmış. Cevapsız sorularmış. Açıldığını görmediğin; ama birden kanamaya başlayan yaralarmış. YALANLARMIŞ varlığın da. Yokluğun da. Sözlerinden geçtim. Sesin bile yalanmış hem de. Aklımdan çıkmamakta kararlı olan. Ama yokluğun; sensizlik, hiçbir şeyin olmadığı kadar gerçek. Belki sen bile yalandın. Ama sensizlik çok acıtan bir gerçekmiş... [/td][/tr][tr][td class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px solid; BORDER-TOP: 0px; BORDER-LEFT: 1px solid; BORDER-BOTTOM: 1px solid"] [/td][td class=alt1 style="BORDER-RIGHT: 1px solid; BORDER-TOP: 0px; BORDER-LEFT: 0px; BORDER-BOTTOM: 1px solid" align="right"] [/td][/tr] | |
|