GENÇPORT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HOŞGELDİNİZ, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Artık Seni Sevmiyorum....

2 posters
YazarMesaj
cagdas80
PROFESSİONAL
PROFESSİONAL
cagdas80

Erkek
Tuttuğu Takım : Artık Seni Sevmiyorum.... 1446

+rep sistemi
Başarı Puanı:
Artık Seni Sevmiyorum.... Left_bar_bleue999/30Artık Seni Sevmiyorum.... Empty_bar_bleue  (999/30)
Güçlülük:
Artık Seni Sevmiyorum.... Img_left999/20Artık Seni Sevmiyorum.... Empty_bar_bleue  (999/20)
Aktiflik:
Artık Seni Sevmiyorum.... Img_left999/100Artık Seni Sevmiyorum.... Empty_bar_bleue  (999/100)

Artık Seni Sevmiyorum.... Empty
MesajKonu: Artık Seni Sevmiyorum....   Artık Seni Sevmiyorum.... I_icon_minitimeCuma Kas. 07, 2008 7:36 pm

KIR KALBİMİ GÖNLÜN OLSUNArtık Seni Sevmiyorum.... Ka10
AL HERŞEYİM SENİN OLSUNArtık Seni Sevmiyorum.... Ka10
ARTIK BAŞKA KOLLARDAYIM Artık Seni Sevmiyorum.... Cool
HABERİN OLSUN Artık Seni Sevmiyorum.... Rolleyes
BU DA SANA KAPAK OLSUNArtık Seni Sevmiyorum.... EekArtık Seni Sevmiyorum.... Eek

Artık Seni Sevmiyorum.... 19bp

"İçim acıyorArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev geçer elbetArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev geçer deArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev anlamsız bir yer deArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev unuttuğumu sandığım bir yer de Artık Seni Sevmiyorum.... Smilev yeniden sızlarArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev ama varsın sızlasınArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor kiArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta "

Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durumArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Beyaz bir ışık arıyorsun bazenArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev görüyorsunArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsunArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta

Artık Seni Sevmiyorum.... Bitmedi1nr

Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben geceleri hep seninle konuşuyorum uzun uzunArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Seni Seviyorum diye haykırıyorumArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Dünya umurumda değilArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta TakmıyorumArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev düşünmüyorum hiçbir şeyiArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Sadece seniArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorumArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta

Artık Seni Sevmiyorum.... Kendineiyibakpano7ed

Bırakıp gittiğinArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev tüm kapıları yüzüme kapadığın günden beri aylar geçtiArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Aylar geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmediArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Beni sevmediğiniArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev önemsemediğini bilmeme rağmen büyüttüm sevgimiArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Ama bu gece Vazgeçiyorum SendenArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Ben seninle olmakArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev seni yaşamak istiyordumArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Tek isteğim buyduArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Ama izin vermedinArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardırArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta Ne yapsan affedilmeyecekArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev ne yapsan

Artık Seni Sevmiyorum.... Cetinkaya417bn

Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz ve tek bir söz kalıyor geriye VazgeçmekArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... NoktaArtık Seni Sevmiyorum.... Nokta!

KorkmaArtık Seni Sevmiyorum.... Smilev seni artık sevmiyorum
http://cagdas80.blogcu.com
NrSn
Prenses
Prenses
NrSn

Kadın
Tuttuğu Takım : Artık Seni Sevmiyorum.... 1447

+rep sistemi
Başarı Puanı:
Artık Seni Sevmiyorum.... Left_bar_bleue999/20Artık Seni Sevmiyorum.... Empty_bar_bleue  (999/20)
Güçlülük:
Artık Seni Sevmiyorum.... Img_left999/20Artık Seni Sevmiyorum.... Empty_bar_bleue  (999/20)
Aktiflik:

Artık Seni Sevmiyorum.... Empty
MesajKonu: Geri: Artık Seni Sevmiyorum....   Artık Seni Sevmiyorum.... I_icon_minitimeCuma Kas. 07, 2008 9:10 pm

KIR KALBİMİ GÖNLÜN OLSUN
AL HERŞEYİM SENİN OLSUN
ARTIK BAŞKA KOLLARDAYIM
HABERİN OLSUN
BU DA SANA KAPAK OLSUN
---------------------------------

SAhiden gitmesen olmaz mı ?
bitmesek olmaz mı ?
peki o zaman senin istediğin gibi olsun ..
öyleyse sende kendine iyi bak ..

--------------------------------------

Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben geceleri hep seninle konuşuyorum uzun uzun Seni Seviyorum diye haykırıyorum Dünya umurumda değil Takmıyorum düşünmüyorum hiçbir şeyi Sadece seni sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorum

Bu üçü yerine göre söylenebilrck çok güzel sözler .. paylşaım için teşekkürler

Artık Seni Sevmiyorum....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bitti Artık!
» BEN SENİ SEVİYORUM
» Ayrılığa söz verdim unutmayacağım seni ..
» Seni Seviyorum Demenin 100 Yolu ..
» SöyLesene Kaç HarfLe Sevdin ßeni..