cagdas80 PROFESSİONAL
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 30 Nerden : Evden Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/10/08
+rep sistemi Başarı Puanı: (999/30) Güçlülük: (999/20) Aktiflik: (999/100)
| Konu: Yalnızlık Acıtır...! Cuma Kas. 07, 2008 7:39 pm | |
| Ben aslında öyle bir şarkı yazmak isterdim ki İçinde sen, ben ve sevmek yalnızca Ninniler söyleyebilseydim Uyusaydın kollarımda Öyle bir aşk ki dokunsaydı sonsuza Bu şarkıyı herkes söylemek isterdi Ama kimse ayrılığa, ölüme, yağmura dur diyemedi Bir gün kabalık edersem Habersiz çekip gidersem Yalnızlığım sana emanet Çiçeklerimiz solmasın Artık kaybetmek olmasın Anılardan, baharlardan tüket ...
sen gittikten sonra yalnız kalacağım yalnız kalmaktan korkmuyorum da ya canım ellerini tutmak isterse? O gülmeyi severdi Ben onu güldürmeyi Ben onun gülüşünü sevdim O çekip gitmeyi ...
[b]Yalnızlığın buğusu kapladı gözlerimi... [/b] [b]Yokluğunun sitemi akıyor gözlerimden damla damla.... İç savaş başladı yüreğimle aramda... Ya seni unutacağım ya unutacağım..! [/b]
[b][/b] [b][b]Sonsuzluğa mahkum edildi bizim aşkımız [/b][/b] [b][b]Dedim ya,beni merak etme. Üzülmüyorum Yalnızca biraz üşüyorum ...[/b][/b] [b][b][/b][/b] [b][b][b]sevdiğim bir şarkının nakaratı gibi [/b][/b][/b] [b] [b][b]seviyorum artık seni... [/b][/b][/b] [b]
[b][b]başını sonunu bildiğim halde yalnız ortasına aşığım bu aşkın ama artık bu yalnızca senin şarkın... [/b][/b][/b] [b][b][b][/b][/b][/b] [b][b][b][b]GECENİN BİR YARISI... [/b][/b][/b][/b] [b][b] [b][b]YALNIZLIK BAŞUCUMDA YİNE... YİNE BİR SESSİZLİK HAKİM HERŞEYE... YİNE BİR SENSİZLİK HAKİM GECEME... [/b][/b][/b][/b] [b][b]
[b][b]GÜRÜLTÜNÜN ORTA GÖBEĞİNDE VE KOCAMAN BİR SESSİZLİĞİN İÇİNDE DEBELENİYORUM ŞİMDİ... HATIRALARLA BİRLİKTE KARŞIMA ÇIKAN GÖRÜNTÜLERİN OLUŞTURDUĞU BİR GÜRÜLTÜ HAKİM ETRAFIMA VE ARTIK SENSİZ OLUŞUMU HATIRLATAN BİR SESSİZLİĞE GÖMÜLÜ YÜREĞİM,ÇARESİZ... [/b][/b][/b][/b] | |
|
NrSn Prenses
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 30 Nerden : A9A daN :D Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/10/08
+rep sistemi Başarı Puanı: (999/20) Güçlülük: (999/20) Aktiflik: (999/20)
| Konu: Geri: Yalnızlık Acıtır...! Cuma Kas. 07, 2008 9:05 pm | |
| O gülmeyi severdi Ben onu güldürmeyi Ben onun gülüşünü sevdim O çekip gitmeyi ... ----------------------------------------------- Yalnızlığın buğusu kapladı gözlerimi... Yokluğunun sitemi akıyor gözlerimden damla damla.... İç savaş başladı yüreğimle aramda Ya seni unutacağım ya unutacağım..!
bu ikisini çok beğendim ..
sen gittikten sonra yalnız kalacağım yalnız kalmaktan korkmuyorum da ya canım ellerini tutmak isterse?
ama bence en güseli bu ..
paylaşım için teşekkürler... | |
|