GENÇPORT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HOŞGELDİNİZ, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ve Yine Yuttum Sensizliği...

YazarMesaj
cagdas80
PROFESSİONAL
PROFESSİONAL
cagdas80

Erkek
Tuttuğu Takım : Ve Yine Yuttum Sensizliği... 1446

+rep sistemi
Başarı Puanı:
Ve Yine Yuttum Sensizliği... Left_bar_bleue999/30Ve Yine Yuttum Sensizliği... Empty_bar_bleue  (999/30)
Güçlülük:
Ve Yine Yuttum Sensizliği... Img_left999/20Ve Yine Yuttum Sensizliği... Empty_bar_bleue  (999/20)
Aktiflik:
Ve Yine Yuttum Sensizliği... Img_left999/100Ve Yine Yuttum Sensizliği... Empty_bar_bleue  (999/100)

Ve Yine Yuttum Sensizliği... Empty
MesajKonu: Ve Yine Yuttum Sensizliği...   Ve Yine Yuttum Sensizliği... I_icon_minitimeCuma Kas. 07, 2008 9:35 pm

Ve Yine Yuttum Sensizliği... Pttt7tg4pg2iw8

Gelişinin, Bir Gidişi Olduğunu Bile Bile Seviyorum Seni…

Bir Başka Güne Uyandım Bugün…Penceremin Perdesini Araladım Usulca…İçimi Sardı Yokluğun…

Gözlerime Doldu Sana Dair İzler…Açtım Pencereyi Hızla…Ve Saçlarımı Savuran Rüzgara Anlattım Seni…İçimi Kasıp Kavuran Sessizliğe Rağmen, Senli Cümleleri Boğazıma Dizdim Birer Birer…Ve Yine Yuttum Sensizliği…

‘Gelecek’ Dedim ‘Gelecek’… O An Seni, Sensizliği Ve Yine Seni Yaşadım…Düşündüm Saatlerce…Saklandım Yüreğimin Kıyısına…Ağladım Sessizce… Sana Ayırdım Bugünü… İlgi Bekleyen Bir Çocuk Gibi Sığındım Gözyaşlarımın Her Bir Damlasına…Kandırdım Kendimi, Hayallerime Aldanırcasına…

Ve Yine Sevdim Seni Kendi İçimde…

Gün Bitti, Sen Bitmedin…Uyumak İstemiyorum Artık…Her Gün Bitimi, Seni Kaybediyorum Kendimde…Yok Oluyorsun Ansızın…Kendimi Anlamsız Hissediyorum O An… Ve Yine Sabah Oluyor…Yeni Baştan Yaşıyorum Herşeyi…

Her Gün Sensizliğe Başlamak Beni Bu Denli Çaresiz Kılan…
Varlığına Seni Sığdıramıyorken, Yokluğuna Seni Sığdırmak Bana Dokunan!

Bir Gidişe Adını Yüklemek Canımı Acıtıyor…
Sen Bir Kere Gidiyorsun Ben Her Gün Bitiyorum…
Yüreğimden Uzaklara Attığın Her Adımsa, Kalbimin Feryadı…

Şimdi Kapasam Gözlerimi...Uyusam...Gözlerimi Açtığımda, Seni Bulsam Yanımda...Hiç Gitmesen...

Anlasana !
Gelişinle Hayat Bulan Gözlerime, Gidişini İzlemeyi Yakıştıramıyorum...
http://cagdas80.blogcu.com

Ve Yine Yuttum Sensizliği...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sENSİZLİĞİ öĞRETME bANA...İLK AŞKIM