GENÇPORT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HOŞGELDİNİZ, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

gothic yazılar

YazarMesaj
cagdas80
PROFESSİONAL
PROFESSİONAL
cagdas80

Erkek
Tuttuğu Takım : gothic yazılar 1446

+rep sistemi
Başarı Puanı:
gothic yazılar Left_bar_bleue999/30gothic yazılar Empty_bar_bleue  (999/30)
Güçlülük:
gothic yazılar Img_left999/20gothic yazılar Empty_bar_bleue  (999/20)
Aktiflik:
gothic yazılar Img_left999/100gothic yazılar Empty_bar_bleue  (999/100)

gothic yazılar Empty
MesajKonu: gothic yazılar   gothic yazılar I_icon_minitimeCuma Kas. 07, 2008 9:07 pm

gothic yazılar
gitarın ağlayışı

Gitarların ağlayışını duydun mu hiç?
Ama nerden duyacaksın ki...
Onlar senin için sadece bir eşya.
Ama değillergothic yazılar Smilev hiçbir zaman olmadılar.
aaaal dinler misin?
Cevabın "Hayır" galiba.
Tamam dinleme sana zorla dinleten yok.
Ama sana bir şeylerden bahsedeceğim...
Bazı gruplar vardı mistik olayları anlatırgothic yazılar Smilev
Bazıları ölen sevgiliyigothic yazılar Smilev
Bazısı ise atalarınıgothic yazılar Smilev
Ama sen ve etrafındaki çoğu insan onları hep aynı şekilde değerlendirdin...
"Satanist"gothic yazılar Smilev "Eroinman" vs...
Nerden biliyorsun?
Hiç aralarına katıldın mı?

Ya da zahmete girip araştırdın mı?
Ordan oturduğun yerden ahkâm kesmek kolay...
Tamamgothic yazılar Smilev sert müzik yapıyorlar...
Tamamgothic yazılar Smilev bazı kötü örnekleri var.
Ama nerden biliyorsun hepsinin öyle olduğunu.
Bir olay anlatacağım sana;
Grup konserdedirgothic yazılar Smilev sert bir şarkıgothic yazılar Smilev
Her şey gayet sertgothic yazılar Smilev
Brutal lokallergothic yazılar Smilev
Eski sevgiliye olan kingothic yazılar Smilev
Bağırış çağırışgothic yazılar Smilev
Ama bir an gelir hepsi susargothic yazılar Smilev
Herkes geri çekilirgothic yazılar Smilev meydan gitariste kalır.
Gitarist başını öne eğergothic yazılar Smilev
Saçları yüzünün görülmesini engeller.
Sonra solosuna başlargothic yazılar Smilev
Solosunu girerken gözünden bir damla yaş akargothic yazılar Smilev
Sonra bir damla daha
Ve devam eder gitarist ağlar.
Gitarist ağladıkça elindeki gitara daha içten odaklanır
Ve gitarıda ağlamaya başlar.
İkiside ağlargothic yazılar Smilev ağlargothic yazılar Smilev ağlar...
Onları anlayanlarda fena olurgothic yazılar Smilev
Bazıları gözyaşlarıyla eşlik eder.
Şu satırları yazarken bende ağlarım.
Soruyorum sana;
Ben o ağlayan gitaristimgothic yazılar Smilev
Ya da seyircilerden biriyimgothic yazılar Smilev
Hatta o ağlayan elektrogitarım...
Ne diyorsun bana;
"Satanist" mi? "Ağlama" mı?
(yanlış düşünenlere)

--------------------------------------
DAHA 16
hayattan soyuntlanmıs bir ruhmuydu acaba yada kendisini soyutlamısdı yanlızdı mutsuzdu kalbi kırıkdı ama henüz onaltıydı....

seviyodu gülümsüyodu her sabah güneşle uyanıyordu her gece yıldızlarla parlıyordu ama mutsuzdu...

okadar insanın içinde seçiliyordu farklıydı ama birokadarda farkedılmezdi sevdiğine..

asosyal olmuşdu hayat onun içingothic yazılar Smilev belkide kendisini dışarıda buluyordu hayatın hep kırgındı ama hep susuyordu...

almışmak zorundaydı bu hayata sahte gülüşlere hayatının en güzel yerinde o en kötü günlerini yaşıyordu..

herkez mutlydu bakıyordu etrafına sanki bu dünya onun değildi o sanki sadece nefes almak zorunda olan bir bedendi ..

kendi burdaydı ama kalbi hayallerindeydi kaybettiği.....

sevdiklerini kalbine gömmüşdü o ve susmusdu çünkü ona sadece susmak emredildi..

kaderi ona emir veren birisi gibiydi onu çevreliyordu o ise koşdu hep ondan kurtulmak için...çok koştu ve düştü....

düştüğünde ise sokakda kalmıs bir çocuk gibi yanlızdı kımsesi yoktu...

hayatı tanıyordu insanları alışmışmı ruhu yalanlara aldatmalara onun bedeni burdaydı ama ruhu hayallerindeydi kaybettiği......

okadar güzeldiki narindi kalbi hassasdı ama bir zalim almışdı kalbini sevemiyordu başkasını hep gizlice ağlıyordu köşelerde...

yaşamışdı gerektiği kadarını sevginin aşkın tutkunun hepsini yaşamışdı bir melekdi sanki... ama kanatlarını kırmışlardı.....

birgün yalnız olduğunu farketti ve onun birisine ihtiyacı vardı zamanında kendisi gibi birisi çıktı karşısına ...ama onunda kanatları yokdu ....

oda onun gibi saf temiz ve narindi artık yollarına beraber devam ediyorlardı sevinçlerini hayallerini aşklarını hep beraber birlikte yaşıyorlardı onlar bu kocaman dünyada küçük kırık iki tane atan kalpti sadece yoruldular onlara bir el daha gerekiyordu tutucak 3 kişi olurlarsa daha sıkı tutunabilirlerdi yaşama ve yolun kenarında kırık bir kalp daha buldular

o kalpde onlarınki gibiydi benzıyordu yasadıkları yasadıklarına beraber yürümeye ne olursa olsun berbaber olmaya karar verdiler........

sevgisiz kaldılar kalpleri kırıldı yoruldular bazen isyan ettiler bazen sevindiler yolun yarısındaydılar ve daha on altıydılar.........

etraflarında insanlar vardı tandıkları slm verdıklerı ama kımse onlar gibi yakın olamadılar kalplerine koskoca dünyada sadece üçü vardı başbaşa yanlızdılar.............

yollarına devam ederken biri pes edicek olsa öbürü onun kolundan tutar yükünü hafiletirdi çünkü taşımaları gereken çok ağır bavulları vardı eskiydi bavul yollarda eskimişdi içinde birkaç mektup ve agır gelen anılar vardı sevdikleri mutlu oldukları herşeylerinide kalpleriyle beraber yanlarına almışlardı ve yolun sonunu beklıyolardı yolun sonuna kadar beraber olucaklarına söz verdiler ama daha yolu yarılayamamışlardı bile ........

yinede pes etmıyolardı çünkü biliyorlardıki bu yol bitsene bitmesede o küçük kalpleri hepyanyana olucakdı ve hikayenin sonu mutlu biticekdi bütün hikayelerde olduğu gibi......................

---------------------------------------

kardaki ayak izleri...

Nede guzeldı yesılınde olmek.. Sararan yuzunde sonbaharı gormek..Altın sarısı saclarını oksarken kucagındangothic yazılar Smilev gozunden akan yagmurla gulmek..ucuncu koca yılında dokuldu bu dızelergothic yazılar Smilev artık opemedıgın dudaklarımdan. yagmur yagıyordu ve ben yazıyordum.. ulu dagıngothic yazılar Smilev beyazının cok az kalktıgı bır ortamındagothic yazılar Smilev gozumun yagmurunugothic yazılar Smilev yagmuruna katarak yazıyordum.. sehrın ısıklarımı tıkrek yoksa benmı usuyordum bılmıyorum. sarhos naraları arasında ulu dagın eteklerınden senı seyredıyorgothic yazılar Smilevbır gorunup bır kaybolusunun nedenını anlamaya calısıyordum.. ya yagmurun muzıplıgı gozume akangothic yazılar Smilev yada gozumun hızıplıgı durmadan akan.. yagmur yagıyordu ve ben aglıyordum..dun gıbıydı tanısmamızgothic yazılar Smilev koca yıllara ınat. yagmur yagıyordu ve sen aglıyordun..asıklar parkının ıslak bank ındagothic yazılar Smilev ceketımgothic yazılar Smilev ıkımıze dar gelmıstıde ben sana vermıstımgothic yazılar Smilev al kardes ben usumuyorum dıye. neden aglıyorsun deyıp baslamıstık hanı.. yuzlerce kere bu oturdugum yerden asıklar parkındakı bank ı seyretmıstık hatırlarsan.. yagmurlu havalarda bank a kosar tek ceketle o ılk gunu yadederdık cekıstırerek. evet! uc koca yıl oldugothic yazılar Smilev ulu dagın etegınden asıklar parkındakı bankı seyredıyorum sensız..yıne yagmur yagıyordu ve ben yıne aglıyordum..hatırlarmısın ılk kısımızı.. sezonun ılk karıyla erkenden kalkıp cıkmıstık bu oturdugumuz yeregothic yazılar Smilev ve kırkuc numara ayakkabımla senı sevıyorum yazmıstım dagın etegındekı kara.. asıklar parkının bankına oturup defalarca bıkmadan okutmustum zorlayarak. artık kısların tadıda yok sensız. yagmur yagıyor ve ben aglıyorum askım.. havada karardı kalkayım artıkgothic yazılar Smilev sıırımıde bıtıremedımkıgothic yazılar Smilev yıne yarım kaldı bak. Bırazda bankta otururgothic yazılar Smilev yanına gelırım. İkı laflargothic yazılar Smilev ustundekı otları temızlerım ....

----------------------------------------------
hayal kurmama yardım et!...
bekledim herzamanki gibi gelmenigothic yazılar Smilev
eski yerimizdegothic yazılar Smilev
soğuk kırmızı demirlerin yanındagothic yazılar Smilev
bekledimgothic yazılar Smilevbekledimgothic yazılar Smilevbekledimgothic yazılar Smilev
daha sonra bir sessizlik sardı ortalığı
ve karardı ışıklar
sessizce ölen bir melek gibigothic yazılar Smilev
anladım gelmiyeceğini
yinede açmaya çalıştım mutluluğun kapağınıgothic yazılar Smilev
ve dokundum yavaşça pianonun kaygan tuşlarınagothic yazılar Smilev
senin için bağırdım şimdi dünyayagothic yazılar Smilev
gel bana küçük melek!gothic yazılar Smilev
sensizim şimdigothic yazılar Smilev
hayal kurmama yardım et!!!!........
http://cagdas80.blogcu.com

gothic yazılar