Ayrılık
3 günlük şu dünyada bir gün gelecek öleceğiz.Sen istesenden istemesende.Azrail gelecek alcak canımızı ve elveda bile demeden sevdiklerimize bu dünyadan göçeceğiz.Ben bu dünyaya doyamadım, daha yaşamak istiyorum sevgilimi bi daha koklamak, bidaha öpmek, bidaha sevişmek istiyorum.Vakit yok ölüm geldi.Sana doyamadım hani bizi hiç birşey ayırmazdı.Yanlış bizi ölüm ayırdı, bizi Azrail ayırdı.O kadar acmasızki seni birdaha görmeme bile izin vermedi.Aldı götürdü.Ruhum senle diyecektim, kazanlarda kaynatcaklar.Bedenim topraklarda çürüyecek.Ama kalbim hep senle.Sen sonradan başkasını sevsende, başkasıyla evlensende kalbim seninle.Bir gün Azrail seninde canını alcak.Ben buna seyirci kalcam.Ne yapabilirim ki?Burda da buluşamıyacaz.Sen melek gibi cennette, ben ise kazanlarda kaynıyacam.Gelirmisin ziyaretime, beni görmeye gelirmisin söle?Ya da aradan geçen yıllardan dolayı beni unuturmusun.Cezamı çektikten sonra seni sormaya gelince beni hatırlarmısın?Sen ister hatırla ister hatırlama ama ben seni unutmayacağım.ELVEDA...