cagdas80 PROFESSİONAL
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 30 Nerden : Evden Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 17/10/08
+rep sistemi Başarı Puanı: (999/30) Güçlülük: (999/20) Aktiflik: (999/100)
| Konu: Bitti Artık! Cuma Kas. 07, 2008 9:39 pm | |
| [tr valign="top"][td class=alt1 id=td_post_21669491 style="BORDER-RIGHT: rgb(209,209,225) 1px solid"] İki damla yaş düşüyor Gözlerimden yanağıma Geçte olsa anlıyorum Biri bana biri sana Diz çökerken dağlar bana Şimdi taşlar ağlar bana Hayatımda birtek sana Yenik düştüm anlamadım Ama şimdi... Bitti artık ağlayışım Bitti artık yalvarışım Bitti artık büyük aşkım, bitti artık Ah benim yürek sızım Ah benim gönül sızım Ben de artık yalnızım, bitti artık Bak takvimler yalnızlığı Gösteriyor anlasana Yüreğinden kan damlıyor Biri bana biri sana Ben ki asi boyun eğmez Ben ki hoyrat söz dinlemez Senin için hem de kaç kez Yaşlar döktüm anlamadım Bitti artık ağlayışım Bitti artık haykırışım Sana olan büyük aşkım, bitti artık Git gidebildiğin kadar git Bütün yollar senin olsun Ama unutma ki Ne benim kadar seveni Ne benim kadar sana değer vereni Asla asla bulamayacaksın. [/td][/tr][tr][td class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px solid; BORDER-TOP: 0px; BORDER-LEFT: 1px solid; BORDER-BOTTOM: 1px solid"][/td][/tr] | |
|